Forårsmiddag

21. maj 2014 | Valby Hallen

Forårsmiddag

Så er Valby Vinklub klar med forårsmiddagen onsdag den 21. maj 2014. Denne gang vil Gert Godthjælpsen forkæle vore ganer på sin hjemmebane, Restauranten i Valbyhallen. (Nemt at komme til med bus 18 til Folehaven eller S-tog til Ny Ellebjerg).

Menuen er en rigtig sommermenu baseret på sæsonens råvarer med både friske hvide asparges og Sommerbuk på kortet.

Og vinmenuen står ikke tilbage for de kulinariske lækkerier. Der er tale om fremragende og topanmeldte vine i 90 point klassen, som er udvalgt i samråd med Valbys nye vinmand, Lars Petersen, indehaveren af vin- og delikatessebutikken VINOBLE i Spinderiet. Lars vil selv løbende præsentere vinene under middagen. Og på selve aftenen vil det være muligt at bestille vinene til særligt lave priser.

Trods det høje gastronomiske og vinøse niveau er prisen for at deltage kun 395 kr. for medlemmer og 425 kroner for gæster.

Tilmelding som sædvanligt til Jørgen på karup@valbyvinklub.dk, og så snart bestillingen er bekræftet, indbetales deltagergebyret på Valby Vinklubs konto i Danske Bank. 1551 – 10551730.

Da deltagerantallet er begrænset til 35 tilrådes hurtig tilmelding

VELKOMST (klokken 19)
Planeta Rosé 2013, DOC Sicilia, Italien

Laksecarpaccio med friske hvide asparges, hjemmebagt brød
Rapaura Springs, Sauvignon Blanc 2013, Marlborough, New Zealand

Gazpacho Spansk kold tomatsuppe)
Kuentz-Bas Gewurztraminer Tradition 2010 , Alsace , Frankrig

Sommerbuk med kirsebærsauce
Le Crosare Ripasso 2010, Lenotti, Valpolicella DOC, Italien

Ostetallerken, hjemmebagt brød
Luis Canas, Tinto (95% Tempranillo) Crianza 2010 , Spanien

Rabarbertærte med hjemmelavet Vanille Parfait
Late Harvest Sauvignon Blanc 2007, Vina Echeverria, Curico Valley, Chile

Dato / tidspunkt

21. maj 2014 kl. 19:00

Valby Hallen


Valby