Efterårsmiddag i Det gode Spisehus

8. november 2018 | Det gode Spisehus

Efterårsmiddag i Det gode Spisehus


Så er Valby Vinklub klar med en lækker 4-retters efterårsmiddag torsdag den 8. november klokken 19.00.

Christian og Trine dækker op i Det gode Spisehus, Peter Bangsvej 46, 2000 Frederiksberg med torsk, krondyrkølle, ost og dessert.
Sammen med Kvickly i Spinderiet er der sammensat en tilsvarende spændende vinmenu.

Vi byder velkommen med et glas fin Prosecco fra fra Veneto. Til hver af de næste tre retter er der to meget forskellige men lige velegnede vine. Så er det helt op til den enkelte at afgøre hviken vin han eller hun foretrækker. Det skal nok få sat gang i snakken. Men den ene vin er ikke bedre end den anden. De er blot forskellige.

Til desserten skal vi alle have Frankrigs gave til den søde tand – Sauternes.

Nedenfor kan I se både menu og vinmenu – og glæde jer.

Prisen for at være med til arrangementet er kun 425 kr. pr. deltager. Og for at sikre en behagelig atmosfære og at alle sidder godt og ikke bliver klemt er deltagerantallet begrænset til 30.

Tilmelding til karup@post4.tele.dk Når tilmelding er bekræftet indbetales på Valby Vinklubs konto 1551 10551730

med vinøs hilsen fra Bestyrelsen


MENU & VINMENU Torsdag den 8. november kl. 19.00 i Det gode Spisehus

Velkomst
Cangrande Prosecco NV, Italien

Bagt torsk, muslingesauce
2 slags hvidløg
La Colline Aux Princes, Pouilly Fumé 2015, Frankrig / Riesling Alsace Grand Cru Altenberg de Wolxheim 2016, Frankrig

Krondyr kølle med fenikel, æble, karse og syltede løg
Chateau Reynella Basket Pressed Shiraz, McLaren Vale Australien / Amarone della Valpolicella, Italien

3 slags oste fra Frankrig (ged, ko, blå)
Laugel Cuvée Selectionnée, Gewürztraminer 2016, Frankrig / Bonterra The Econic Zinfandel 2016, USA

Kæmpe Eskimo
med solbær, marengs og mazarin
Sauternes, Bordeaux Frankrig

Dato / tidspunkt

8. november 2018 kl. 19:00 - 22:00

Det gode Spisehus

Peter Bangsvej 46
2000 Frederiksberg